Muriel Batbie Castell

Recital a capella


Guitarra acústica : Patrick Robinet
          En aquest espectacle intimista esquitxat d’emocions vives, Muriel Batbie Castell canta textos i poemes, tant antics com contemporanis, en llengües meridionals que ens són properes: portugués, espanyol, occità, italià, català, tot explorant també horitzons més llunyans. Melodies sublims de sonoritats càlides que segueixen les inflexions riques de matisos de la cantant, per un viatge musical humanista.

« D’on treu aquesta força d’ànima?, perquè no es tracta només d’una simple proesa vocal, sino de tota una humanitat que omplena en la justa mesura cada cant de la seva personalitat particular! »

« La dolçor i la suavitat de la veu flueixen en una atmosfera tranquil·la, refinada. L’espectador es deixa guiar per les inflexions sensibles d’una intèrpret que ha triat el to de la confidència »

« La veu és sedosa, l’articulació natural, clara, la dicció s’enlaira com un cant d’ocell. Les inflexions de la cantant són d’una feminitat exquisida. Veu que emociona, presència misteriosa, tota gràcia i harmonia, heus aquí el gran art de Muriel Batbie Castell »

Traduction : E.Garrigas
Muriel Batbie Castell
  Récital a capella